ترشي خشكبار
نوشته شده توسط : پرهام بيات

مواد لازم:


انجیر خشک     200 گرم
توت خشک      200 گرم
برگه هلو         200 گرم
برگه زردآلو      200 گرم
آلبالوی خشک    200 گرم
آلو بخارا         200 گرم
کشمش            200 گرم
زرشک           200 گرم
شیره انگور       5 قاشق غذاخوری
سرکه و نمک      به مقدار لازم
طرز تهیه:


تمام مواد خشک را داخل کاسه ای ریخته و نمک و شیره انگور را اضافه کرده و کاملا مواد را با هم مخلوط میکنیم .سپس مواد را داخل شیشیه ریخته و روی ان سرکه میریزی و در شیشه را می بندیم .این ترشی بعد از 10 روز قابل خوردن می باشد.




:: موضوعات مرتبط: انواع ترشي , ,
:: بازدید از این مطلب : 844
|
امتیاز مطلب : 75
|
تعداد امتیازدهندگان : 20
|
مجموع امتیاز : 20
تاریخ انتشار : 28 تير 1389 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: